Μπορούμε να ανατρέψουμε τα σκληρά άδικα κι αναποτελεσματικά μέτρα ΔΝΤ-ΕΕ-Κυβέρνησης
Διαβάστε το κάλεσμα της Επιτροπής μας

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

Επίσκεψη διαμαρτυρίας στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση συμμετέχει και υποστηρίζει τοπικά πρωτοβουλία των blogers που λαμβάνει χώρα σ' όλη την Ελλάδα

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ (28 Ιουνίου), στις 7 μμ

με σημείο συνάντησης το Δημαρχείο Χανίων

πολίτες των Χανίων θα κάνουμε

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

στα γραφεία των Χανιωτών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΟΥΜΕ

να ψηφίσουν ΟΧΙ στην ανατίναξη/κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης και τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων που φέρνει το νέο νομοσχέδιο Κυβέρνησης-ΔΝΤ-ΕΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ:

να συμπεριφερθούν ως βουλευτές του Ελληνικού Λαού κι όχι του ΔΝΤ/ΕΕ.

ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ:

Κύριοι βουλευτές! Καλύτερα σας διαγράψει ο Παπανδρέου, παρά ο Λαός!

Θα τους παραδοθεί το παρακάτω κείμενο

ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές,

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Υπουργός Εργασίας καταθέτει το νομοσχέδιο που κατ΄ απαίτηση της τρόικας ισοπεδώνει την κοινωνική ασφάλιση, γυρνώντας την ελληνική κοινωνία στις αρχές του 20ού αιώνα. Η κυβέρνηση απειλεί όσους από εσάς σκέφτονται να μην το στηρίξουν.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι πέρα από την απειλή της διαγραφής από τον κ. Παπανδρέου –ο οποίος υλοποιεί τελείως ανάποδο πρόγραμμα από αυτό που προεκλογικά εξήγγειλε– υπάρχει και η απειλή της διαγραφής από τον Ελληνικό Λαό.

Σας καλούμε έστω και τώρα να πείτε ΟΧΙ σε ένα νόμο που θα καταδικάσει την ελληνική κοινωνία στη βαρβαρότητα. Σας καλούμε να συμπεριφερθείτε ως βουλευτές του Ελληνικού Λαού και όχι ως εκ των υστέρων διεκπεραιωτές των εντολών του Δ.Ν.Τ. Άλλωστε τον Οκτώβρη του 2009 ψηφίσαμε για Βουλή και όχι για Συμβουλευτική.

Ο Ελληνικός Λαός θα θυμάται τις πράξεις ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, θα θυμάται όμως και τις πράξεις που τον στέλνουν στον εργασιακό, ασφαλιστικό και οικονομικό μεσαίωνα.

Η ευθύνη είναι στον καθένα και στην καθεμία σας ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου