Μπορούμε να ανατρέψουμε τα σκληρά άδικα κι αναποτελεσματικά μέτρα ΔΝΤ-ΕΕ-Κυβέρνησης
Διαβάστε το κάλεσμα της Επιτροπής μας

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Γενική Απεργία - Τετάρτη 5 Μάη

Απεργούμε! Δεν πηγαίνουμε στη δουλειά γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε δουλειά!

Κλείνουμε τα μαγαζιά, τις επιχειρήσεις, τα γραφεία μας πριν μας τα κλείσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, του ΔΝΤ και της ΕΕ!

Δεν υποτασσόμαστε στην ηττοπάθεια, την απαισιοδοξία και το φόβο. Συμμετέχουμε στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις - απεργίες και στις επιτροπές ενάντια στα μέτρα που συγκροτούνται σε κάθε πόλη. Συσπειρωνόμαστε γύρω από κινήσεις, απεργιακές επιτροπές, γύρω από όπου υπάρχει κόσμος που προσπαθεί να αντιδράσει.

Δεν υποτασσόμαστε στο κλίμα που πασχίζουν να δημιουργήσουν τα ΜΜΕ που προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίμε εμείς για την κατάσταση της χώρας, ότι θα καταστραφούμε με οποιαδήποτε άλλη πολιτική πέρα από αυτή της υποδούλωσης, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Η αλήθεια είναι ότι η πολιτική αυτή οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη χρεοκοπία την κοινωνία και τη χώρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρωστάει τίποτα και σε κανέναν ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος, ο νέος, ο ελληνικός λαός. Η αλήθεια είναι ότι η εξαθλίωση και η φτώχεια για τα λαϊκά στρώματα δεν είναι μονόδρομος. Είναι λεωφόρος κερδοφορίας για τους τραπεζίτες και το κεφάλαιο.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Αυτός που φοβούνται το Δ.Ν.Τ., η Ε.Ε. και η κυβέρνηση. Ο δρόμος της ενότητας, της οργάνωσης και του λαϊκού ξεσηκωμού για να διώξουμε αυτούς που μας οδήγησαν ως εδώ.

Δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν πουθενά, αν δεν τους σταματήσουμε εμείς. Χθες τα «ρετιρέ του δημοσίου», μετά όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, σήμερα όλα τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Αν δεν βρουν εκατομμύρια στους δρόμους θα μας τα πάρουν όλα.

Γι’ αυτό θα είμαστε όλοι στην απεργία της Τετάρτης, να δώσουμε το μήνυμα ότι στην λεηλασία της Ελλάδας και του λαού της, θα μας βρουν απέναντί τους! Αυτό φοβάται ο Γιωργάκης, το ΔΝΤ, η Μέρκελ. Να ξεπεράσουμε το μούδιασμα! Να ενωθούμε. Να οργανωθούμε. Να γίνουμε πολλοί. Να τους κάνουμε να φοβηθούν!

Δεν είναι αλήθεια ότι είναι ανίκητοι. Μπροστά σε αποφασισμένους λαούς γονατίζουν όλοι όσοι μοιάζουν μεγάλοι και ισχυροί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου